Avís legal

BERNAT LLAURADÓ AUQUER compleix amb els requisits establerts en la normativa actual sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal i Comerç Electrònic. A tal fi, ha creat el següent Avís Legal:

Informació:

Denominació social: Bernat Llauradó Auquer
NIF: 40350514G
Nom del domini: www.tallerdarquitectura.eu

Dades de contacte:

Travessia del Padro, num.7
17462, Bordils
E-mail: info@tallerdarquitectura.eu

Condicions generals d'ús:

Tota persona que accedeixi a aquest lloc web assumeix el paper d'Usuari, comprometent-se a l'observança i compliment rigorós de les disposicions aquí disposades, així com a qualsevol altra disposició legal que fos aplicable.

BERNAT LLAURADÓ AUQUER es reserva el dret a modificar qualsevol tipus d'informació que pogués aparèixer en el lloc web, sense que existeixi obligació de pre-avisar o posar en coneixement dels Usuaris aquestes obligacions, entenent-se com a suficient amb la publicació en el seu lloc web.

L'usuari accepta plenament i sense reserves les disposicions incloses en aquest Avís Legal, en la versió publicada per BERNAT LLAURADÓ AUQUER al moment mateix que l'Usuari accedeixi al lloc web.

El lloc web pot ser visitat lliurement i l'Usuari es compromet a utilitzar els seus continguts i serveis de conformitat amb la llei, la moral, els bons costums i el present Avís Legal. A aquest efecte, l'Usuari s'abstindrà d'utilitzar el lloc web amb finalitats o efectes il•lícits, prohibits i lesius dels drets i interessos de tercers.

BERNAT LLAURADÓ AUQUER no es responsabilitza dels errors o omissions, dels continguts del lloc web ni d'altres continguts als quals es pugui accedir a través del mateix, ni dels danys derivats de la utilització del lloc web, ni per qualsevol actuació realitzada sobre la base de la informació que en ella es facilita.

BERNAT LLAURADÓ AUQUER no garanteix l'absència de virus o altres elements lesius, que poguessin causar danys o alteracions en el sistema informàtic, en els documents electrònics o en els fitxers de l'usuari del lloc web; ni respon dels danys i perjudicis que tals elements poguessin ocasionar a l'Usuari o tercers.

El lloc web té caràcter informatiu, per la qual cosa el seu contingut podrà ser modificat, ampliat o suprimit a qualsevol moment, sense previ avís.

BERNAT LLAURADÓ AUQUER es reserva el dret d'actualitzar els continguts del lloc web i/o d'eliminar-los, així com de limitar i impedir l'accés als mateixos, ja sigui temporal o definitivament, sense prèvia notificació.

Drets de propietat intel•lectual i industrial:

Tots els drets de propietat intel•lectual i/o industrial del lloc web i de tots els seus continguts (textos, imatges, dissenys, creativitats, programari, codi font, fragment d'àudio, programes informàtics, descàrregues digitals, bases de dades, noms comercials, marques, logotips, i/o qualsevol altre signe distintiu, etc.) que formin o hagin format part del mateix en algun moment, estan protegits per Llei i pertanyen a BERNAT LLAURADÓ AUQUER

En cap cas s'entendrà que l'accés i ús del lloc web implica la renúncia, transmissió, llicència, cessió, total ni parcial, ni autorització de classe alguna, per a l'explotació, reproducció, comunicació pública, difusió, divulgació i/o transformació ni del lloc web, ni dels seus continguts, entesos amb l'amplitud assenyalada en el punt anterior, ni tampoc dels drets de propietat intel•lectual i/o industrial inherents als mateixos.

Política de Privadesa:

BERNAT LLAURADÓ AUQUER protegeix les dades personals segons l'establert en el nou Reglament General de Protecció de Dades 2016/679.

Conforme a la normativa en vigor sobre tractament de dades, li informem:

Denominació social: BERNAT LLAURADÓ AUQUER
NIF: 40350514G
Nom del domini: www.tallerdarquitectura.eu


Les seves dades seran tractades amb la màxima confidencialitat per gestionar la nostra relació comercial i poder informar-lo sobre els productes i/o serveis que prestem. Les dades es conservaran fins que se sol•liciti la supressió a la següent adreça: info@tallerdarquitectura.eu així com presentar una reclamació davant l'autoritat de control competent (www.agpd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.

BERNAT LLAURADÓ AUQUER està legitimatper tractar les seves dades pel consentiment que ens atorga en la present comunicació.

Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal.

Per exercir els drets d'accés, rectificació, supressió i portabilitat de les seves dades, i la limitació o oposició al seu tractament, s'ha de dirigir per escrit a info@tallerdarquitectura.eu


Enllaços:

L'empresa no assumeix cap responsabilitat sobre el contingut, informació o serveis que puguin oferir els enllaços que es presenten en el nostre lloc web, i que tenen caràcter merament informatiu.

Legislació aplicable:

La present Web es regeix per la legislació espanyola.

tallerdarquitectura

650.946.753 - info@tallerdarquitectura.eu

pinterestinstagramwhatsapp